Librarie online Cartile Adevarul
  Categorii librarie online Edituri librarie online

  Librărie » Termeni și condiții

  Promo

  Suportăm taxele poștale:
  • pentru comenzi mai mari de 99 RON
    (prin Poșta Română)
  • pentru comenzi mai mari de 249 RON
    (prin Curier Rapid)

  Termeni și condiții de utilizare


  Termeni și condiții de utilizare

  Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Librarie-Online.com isi rezerva dreptul de a modifica prezenta forma a termenilor si conditiilor fara vreo notificare prealabila.

  Generalitati

  Librarie-Online.com mentine si opereaza acest site (adica site-ul www.librarie-online.com) pentru prezentarea produselor pe care le vinde, pentru acceptarea comenzilor pentru aceste produse sau doar pentru a lasa vizitatorii (adica orice persoana conectata la internet) sa studieze oferta noastra.

  Datele de identificare ale companiei pot fi gasite in sectiunea Informatii.

  Drepturi de autor

  Continutul librarie-online.com este proprietatea Librarie-Online.com si a colaboratorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul prealabil a oricaror din elementele constitutive ale continutului librarie-online.com se pedepseste conform legilor in vigoare.

  Denumirea si sigla care descrie denumirea sunt marci in curs de inregistrare si protejate de legile in vigoare.

  Am fost foarte atenti in selectarea materialelor care apar pe site-ul www.librarie-online.com. Daca totusi credeti ca am incalcat drepturile de autor pe care le aveti vizavi de continutul site-ului librarie-online.com va rugam sa ne scrieti de urgenta la adresa de email: office@librarie-online.com.

  Compania monitorizeaza regulat Internet-ul, ofertele altor companii, presa si alte surse de informatie. In cazul in care vom considera ca cineva, fie persoana fizica sau juridica, a incalcat drepturile de autor pe care le avem asupra continutului site-ului librarie-online.com, atunci vom actiona cu toate mijloacele legale pentru recuperarea prejudiciilor aduse de respectiva persoana sau firma.

  Prelucrarea datelor personale

  Completand formularul de comanda, esti de acord sa intri in baza de date librarie-online.com.

  Scopul prelucrarii datelor consta in: informarea consumatorilor si potentialilor consumatori ai produselor comercializate prin e-mail, SMS, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile desfasurate in viitor de Librarie-Online.com si - realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatorii produselor comercializate de catre Librarie-Online.com sau de catre partenerii sai.

  Operatorul se obliga sa respecte drepturile tale conferite de Legea 677/2001, iar la cererea ta la adresa office@librarie-online.com se obliga: sa iti confirme daca prelucreaza sau nu datele tale personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor tale personale.

  Accesarea

  Se interzice in mod expres:

  - accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate sau copierea manuala a continutului;
  - citarea continutului de catre companii sau site-uri pentru a compara sau analiza in vreun fel continutul site-ului librarie-online.com.
  De asemenea, este interzisa folosirea link-urilor catre site-ul librarie-online.com prin care continutul acestuia apare deformat sau incomplet.

  Conditii legale

  librarie-online.com functioneaza conform tuturor prevederilor legale in vigoare ale Statului Român.

  Dispute si conflicte

  Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul librarie-online.com si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

  Continuă
  0 produse
  Promo

  Acasa | Cautare | Catalog | Edituri | Clienti | Contact | Informatii | Harta site

  Copyright © 2022 librarie-online.com
  Powered by webgraphic.ro