Librarie online Cartile Adevarul
  Categorii librarie online Edituri librarie online

  Librărie » Economie » Comentarii

  Concediaza-ti seful!
  [Stefan Murgeanu]

  Concediaza-ti seful!

  Titlu: Concediaza-ti seful!

  Autor: Stefan Murgeanu

  Editura: Meteor Press

  Colectia: -

  Pagini

  19,00RON
  scris de: Mihai Pap Data adăugării: vineri 21 noiembrie, 2008
  Câți dintre noi nu s-au îndreptat spre slujbă cufundați în acest vis teribil și răzbunător! Câți dintre noi nu au fost măcinați de nemulțumirile și frustrările acumulate ceas de ceas, zi de zi, la o slujbă care nu îi mulțumește și nu le oferă nicio satisfacție! Sau câți dintre noi nu visează pur și simplu să aibă nu doar o slujbă oarecare, fie ea chiar și confortabilă, ci o adevărată carieră!

  Ei bine, cartea lui Ștefan Murgeanu se va dovedi un ajutor neprețuit în toate aceste situații, precum și în multe altele. Nu, nu vă imaginați că autorul vă va învăța, pe parcursul celor câteva zeci de pagini scrise într-un stil dinamic, viu, colocvial, cum să rumegați și să puneți în aplicare tot felul de planuri obscure pentru a-i trage mai bine șefului fotoliul de sub... spate. De fapt, în această carte șeful este o prezență cvasi-absentă. Căci accentul cade pe tine, pe posibilitatea reală a ta, a mea, a fiecăruia dintre noi de a ne găsi slujba de vis, <angajându-ne> sau, din contra, <concediindu-ne> astfel orice șef voim.

  Acest text care respiră un optimism molipsitor pornește de la o presupoziție fundamentală nu doar în alegerea unei slujbe, ci în viață în genere, în întreaga ei complexitate: cel mai important lucru pentru un om este să facă ceea ce-i place. Reține: munca nu este și nu trebuie să fie o corvoadă. Sau, cum spune un fost director FBI citat de Ștefan Murgeanu, găsește-ți slujba care-ți place și nu va trebui să muncești nicio zi în viața ta! Ce spui? Ești pregătit să pășești pe acest drum?

  Pas cu pas, autorul dărâmă toate falsele mituri care se înalță între tine și jobul dorit. Nu, vârsta nu e o piedică, nici lipsa experienței nu ar trebui să te sperie. Ștefan Murgeanu mută subtil centrul de interes dinspre polul angajatorului, înspre cel al potențialului angajat. Cel care se prezintă la un interviu nu este perceput de autor drept subiectul pasiv al analizei și deciziilor unui angajator discreționar. Ci este o persoană dinamică și activă căreia îi stă în putere să determine angajatorul din fața sa să îi ofere jobul dorit. Este, în fond, o problemă de atitudine, de aptitudini, de încredere în sine. Percepe-te pe tine însuți în mod corect și pozitiv, fă-ți o auto-evaluare justă și optimistă, stabilește-ți în mod clar obiectivele pe termen mediu și lung și... jumătate din drum e deja străbătut. Nu îți mai rămâne decât să îl convingi pe cel din fața ta de evidența acestor adevăruri elementare în care tu însuți crezi din tot sufletul. Și, crede-mă, e mult mai simplu decât îți imaginezi! Dacă ești timorat sau prost dispus, nesigur pe tine, lipsit de convingere nu vei obține niciodată niciun job, cu atât mai puțin o carieră de vis. Căci, nu-i așa, cum ai putea convinge un angajator că ești cel mai bun dacă nici măcar tu însuți nu crezi acest lucru?

  Nu ezita. Citește această carte și apucă-te de treabă. Te așteaptă un drum lung, dar plin de satisfacții. Doar urmează să-ți... \"concediezi\" șeful! Sau, de ce nu, să-ți \"angajezi\" un altul, pe placul tău.

  Meteor Press.

  Cotare: 5 din 5 stele [5 din 5 stele]
  Înapoi Scrie comentariu
  Promo

  Acasă | Căutare | Catalog | Edituri | Newsletter | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

  Copyright © 2009 librarie-online.com · designed by WebDesign · powered by Global Net Sales.